Top 15 coafuri simple pentru copii

Data:

Top 15 coafuri simple pentru copii

Cand vine vorba de coafuri pentru copii, parintii cauta adesea optiuni care sunt atat usor de realizat, cat si confortabile pentru micuti. Fie ca pregatesti copilul pentru scoala, o petrecere sau doar o zi obisnuita acasa, exista multe coafuri creative si simpatice pe care le poti incerca. In acest articol, iti vom prezenta top 15 coafuri simple pentru copii care nu numai ca arata minunat, dar sunt si usor de realizat.

1. Coada de cal clasica

Coada de cal ramane una dintre cele mai populare si usor de realizat coafuri pentru copii. Este perfecta pentru zilele in care timpul este limitat. Pur si simplu aduna parul intr-o coada inalta sau joasa, fixeaza-l cu un elastic si gata! Pentru un plus de stil, poti impleti o sectiune mica de par inainte de a o include in coada.

2. Impletituri simple

Impletiturile nu sunt doar frumoase, dar sunt si o optiune excelenta pentru a mentine parul copilului aranjat pe durata intregii zile. O impletitura simpla incepe de la frunte si merge pana la spate, sau poti opta pentru doua impletituri laterale. Pentru ceva mai special, incearca o impletitura franceza sau o coada de peste.

3. Cocuri amuzante

Cele mai citite articole

Cocurile sunt o alta coafura simpatica si practica pentru copii. Poti face un coc jos, unul sus pe cap sau cocuri duble pentru un look amuzant si jucaus. Utilizeaza elastice colorate si accesorii pentru par pentru a personaliza coafura.

4. Bentițe cu par lasat liber

Pentru zilele in care parul copilului tau pare indisciplinat, o bentita este solutia perfecta pentru a-l tine sub control, oferind in acelasi timp un aspect finisat. Lasa parul liber pe spate sau usor ondulat pentru un efect natural si adauga o bentita simpatica pentru a completa look-ul.

5. Coafuri tematice pentru evenimente speciale

Pentru ocazii speciale, cum ar fi petrecerile sau sarbatorile, poti alege coafuri tematice care adauga un strop de magie la tinuta copilului. De exemplu, pentru Craciun, poti opta pentru un coc in forma de bradut sau impletituri decorate cu panglici rosii si verzi. De Halloween, poti incerca coafuri cu paianjeni de plastic sau mici accesorii luminoase.

In concluzie, coafurile simple pentru copii nu trebuie sa fie plictisitoare sau dificil de realizat. Cu putina creativitate si cateva accesorii potrivite, poti transforma orice zi obisnuita intr-o ocazie speciala pentru micutul tau. Alege coafuri care nu numai ca arata bine, dar sunt si confortabile pentru copil, permitandu-i sa se joace si sa se simta bine pe tot parcursul zilei.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...