Daca te confrunti cu lipsa dintilor, afla cum poti obtine un zambet nou in 24 de ore! 

Data:

Se intampla uneori ca abia atunci cand ajung sa isi piarda dintii, oamenii sa inteleaga cat de importanta este dantura si ingrijirea corecta a acesteia. Motiv pentru care vor incepe sa caute cele mai bune solutii pentru inlocuirea dintilor si restaurarea danturii. 

Implantul dentar este unul dintre cele mai moderne si eficiente tratamente stomatologice prin care pot fi inlocuiti dintii lipsa si care este potrivit atat in cazul unui singur dinte lipsa, cat si in cazul lipsei unui numar mai mare de dinti sau chiar in caz de edentatie totala. 

Cum pot fi inlocuiti toti dintii cu ajutorul implanturilor dentare? 

Inserarea unui implant pentru fiecare dinte lipsa poate fi in primul rand un proces foarte costisitor, dar si o procedura de lunga durata, traumatizanta pentru pacientului. De aceea, in sectorul implantologiei a fost dezvoltat un tratament inovativ de restaurare dentara, cu ajutorul implanturilor dentare. Este vorba despre tratamentul fast and fixed

Cele mai citite articole

Acesta consta in inserarea unui numar limitat de implanturi, 4 in mandibula si 6 in maxilar, peste care va fi montata o lucrare protetica provizorie. Aceasta va fi purtata de catre pacient timp de 3 pana la 6 luni, perioada in care are loc oseointegrarea si dupa care va fi montata lucrarea protetica definitiva. 

Pacientul care apeleaza la tratamentul fast and fixed va primi lucrarea protetica provizorie imediat ce implanturile dentare au fost inserate, astfel ca va pleca de la stomatolog cu o dantura noua si functionala. Tocmai datorita acestui mod de desfasurare a tratamentului respectiv de restaurare dentara, acesta mai poarta si denumirea de „dinti ficsi intr-o zi”. 

Cui se adreseaza acest tratament stomatologic? 

Dupa cum este mentionat si mai sus, in articol, tratamentul fast and fixed este dedicat pacientilor care au pierdut mai multi sau chiar toti dintii. Ceea ce ar trebui retinut insa cu privire la acest aspect este faptul ca sunt eligibili numai pacientii de varsta a treia, care isi doresc o dantura completa si fixa. Nu este recomandat pentru tineri deoarece forta de masticatie a acestora este mai mare, astfel ca rata de supravietuire a implanturilor este foarte mica. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...