Vreau sa am steaua mea

Data:

Visele mele

Visele mele sunt ceea ce m-au motivat intotdeauna sa merg mai departe. In fiecare zi suntem tentati sa ne oprim din alergarea noastra obisnuita in cautarea fericirii si a realizarilor. Pentru mine, acest lucru se refera la visul meu de a avea propria mea stea. Este o idee care m-a tinut motivat si in stare de veghe in ultimii ani si care ma face sa ma ridic si sa merg mai departe.

Ce inseamna steaua mea?

Steaua mea inseamna mai mult decat un simbol sau un obiect. Este un simbol al sperantei si al curajului. Inseamna sa iesi din zona ta de confort si sa faci lucruri care te fac fericiti. Inseamna sa faci tot ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti atinge scopurile, chiar daca asta inseamna sa accepti provocarile si sa mergi mai departe, chiar si in momentele cele mai dificile.

Cum sa realizez visul meu?

Realizarea visului meu inseamna sa iau deciziile corecte, sa iau riscuri si sa fac fata oricarei provocari. Pentru mine, asta inseamna sa descopar calea potrivita si sa merg mai departe. Asta inseamna sa investesc timp si energie in a-mi atinge scopurile si sa fac fata oricarui obstacol. Este adevarat ca aceasta cale nu este intotdeauna usoara, dar este calea pe care trebuie sa merg pentru a-mi atinge visul meu.

Obstacolele

Cele mai citite articole

Exista intotdeauna obstacole pe care trebuie sa le depasesti pentru a-ti atinge scopul. Uneori, aceste obstacole sunt greu de trecut. Sunt momente in care parca nu mai ai curaj sa mergi mai departe si te simti descurajat si neputincios. Acesta este momentul in care trebuie sa te gandesti la steaua ta. Acesta este momentul in care trebuie sa realizezi ca iti vei atinge visul daca nu renunti si daca treci prin orice obstacol care se iveseste. Acesta este momentul in care trebuie sa iti amintesti ca efortul pe care il depui astazi va fi rasplatit maine.

Imboldul

Inainte de a face fata oricarui obstacol sau de a lua orice decizie, trebuie sa-mi amintesc de steaua mea. Este acel imbold care ma motiveaza si m-a tinut in stare de veghe in toti anii mei de lupta. Steaua mea ma ajuta sa accept provocarile si sa merg mai departe, chiar si atunci cand sunt obosit. Este imboldul pe care mi-l amintesc inainte de a face fata oricarui obstacol si care ma ajuta sa merg pe calea cea buna.

Rasplata

Rasplata pe care o voi primi pentru munca mea este steaua mea. Este premiul curajului si al sacrificiului pe care l-am facut pentru a-mi atinge visul. Este marele meu premiu care ma va face sa ma simt fericit si implinit. Este steaua mea, ceea ce ma va face sa-mi aduc aminte de ceea ce am facut si ceea ce am invatat in toata aceasta calatorie.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...