Vreau sa beau cu fratii mei

Data:

De ce le consider frati

De cand eram copii, eu si cei doi baieti pe care ii consider frati au fost inseparabili. Am fost mereu impreuna si am facut totul de la joaca si pana la studiu. Ne-am ajutat reciproc si ne-am simtit ca o familie. Ne-am crescut unul pe altul pe parcursul anilor si am facut compromisuri unul pentru celalalt. Avem aceleasi simtaminte si ne suntem prieteni apropiati si le consider ca fiind fratii mei.

Ce vreau sa facem

Acum ca toti ne-am facut adulti si ne-am despartit, ne-am gandit sa ne revedem si sa petrecem impreuna. Am hotarat sa ne intalnim intr-un restaurant sau o terasa, sa luam masa impreuna si sa bem cateva bauturi. Eu si fratii mei ne-am simti mai aproape si ne-am putea aminti momentele pe care le-am impartasit. In plus, ne-am simti mai in siguranta unul fata de celalalt si ne-am relaxa.

Planificarea intalnirii

Intalnirea noastra este foarte importanta, asa ca am hotarat sa o planificam cu atentie. Am stabilit ca vom petrece intreaga zi impreuna, incepand de dimineata pana seara. Ne-am stabilit ce vom face pe parcursul zilei si am planificat sa luam masa si sa bem bauturi in restaurant. Ne-am gandit sa ne cazam la un hotel pentru a ne bucura de toata ziua impreuna.

Ce bem

Cele mai citite articole

Ne-am gandit sa bem cateva bauturi pe parcursul intalnirii noastre. Am planificat sa luam cateva beri si sa ne relaxam impreuna. Ne dorim sa ne bucuram de un pahar de vin sau whisky, in functie de preferintele fiecaruia. Ne-am gandit sa ne cumparam si cateva cocktailuri si sa ne relaxam pe parcursul intalnirii noastre.

Ce ne ajuta sa devenim mai apropiati

Credem ca bautura poate sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine si sa ne facem sa ne simtim mai apropiati. Fiecare dintre noi vom impartasi ceea ce ne preocupa si ne vom confesa unul altuia despre ce am trait. Ne dorim sa petrecem momente frumoase si sa ne bucuram de compania unul altuia. In plus, vom putea sa ne povestim amintirile de la scoala sau despre prietenii noastri comuni.

De ce ne dorim sa bem impreuna

Ne dorim sa bem impreuna pentru ca ne simtim mai apropiati si mai in siguranta unul fata de celalalt. Ne dorim sa ne simtim ca o familie, sa impartasim momentele frumoase din trecut si sa ne cunoastem mai bine. Ne-am gandit sa ne bucuram de bautura, sa ne relaxam si sa ne delectam cu ceea ce avem de oferit unul altuia. Ne-am planificat sa ne petrecem ziua impreuna si sa ne bucuram de momentele petrecute impreuna.

Concluzie

Suntem bucurosi ca ne-am gandit sa ne revedem si sa bem impreuna. Ne vom bucura de momentele petrecute impreuna si vom putea sa ne cunoastem mai bine. Ne vom simti apropiati si in siguranta si vom impartasi tot ce avem de spus unul altuia. Ne-am planificat sa petrecem intreaga zi impreuna si sa bem cateva bauturi. Speram ca aceasta intalnire sa ne apropie mai mult si sa ne faca sa ne simtim ca o familie.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...