Vreau sa deblochez o persoana pe facebook

Data:

Pasul 1: Verifica daca persoana a fost blocata

In primul rand, trebuie sa verifici daca persoana a fost chiar blocata. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te asiguri ca persoana nu se poate conecta la profilul tau. Deschide contul tau de Facebook si cauta numele persoanei pe care vrei sa o deblochezi. Daca persoana nu apare in lista ta de prieteni, persoana a fost blocata. Daca persoana apare, atunci nu ai nevoie sa deblochezi cineva pe Facebook.

Pasul 2: Mergi la Setarile Contului

Dupa ce ai verificat daca persoana a fost blocata, este timpul sa mergi la Setarile contului tau de Facebook. Pentru a face acest lucru, acceseaza pagina ta de profil si apasa pe pictograma in forma de patrat cu o sagiata care arata in jos. Odata ce ai apasat aceasta pictograma, o lista de optiuni va apare in partea de jos a ecranului. Apasa pe "Setari" pentru a intra in meniul Setarilor contului tau.

Pasul 3: Acceseaza Setarile Blocarii

Dupa ce esti in interiorul setarilor contului tau, vei observa o lista de optiuni pe partea stanga. Vei vedea optiuni ca "Parole si Securitate", "Comunicare", si "Setari Blocare". Apasa pe "Setari Blocare" pentru a accesa setarile blocarii. Odata ce ai accesat aceste setari, vei vedea o lista de persoane pe care le-ai blocat in trecut. Afla persoana pe care vrei sa o deblochezi si apasa pe butonul "Deblocheaza" care este langa numele acesteia.

Pasul 4: Confirma Deblocarea

Cele mai citite articole

Un mesaj de confirmare va apare dupa ce ai apasat pe butonul "Deblocheaza". Mesajul de confirmare va fi intitulat "Esti sigur ca vrei sa deblochezi aceasta persoana?". Pentru a confirma deblocarea, trebuie sa apesi butonul "Deblocheaza" din mesajul de confirmare. Dupa ce apesi butonul, persoana va fi deblocata si va fi din nou in lista ta de prieteni.

Pasul 5: Anunta persoana deblocata

In final, trebuie sa anunti persoana deblocata despre schimbarea. Pentru a face acest lucru, poti trimite o scurta notificare persoanei deblocate. Deschide contul tau de Facebook si cauta numele persoanei deblocate. Dupa ce ai gasit persoana, trimite-i un mesaj scurt care sa contina un mesaj cum ar fi "Salut, tocmai am deblocat contul tau". Acest lucru va anunta persoana despre schimbarea si va sti ca poti comunica din nou cu ea.

Concluzie

Deblocarea unei persoane pe Facebook poate fi o experienta stresanta, dar daca urmezi pasii descrisi mai sus, vei putea debloca rapid persoana. Asigura-te ca intelegi cum sa deblochezi o persoana pe Facebook inainte de a incerca sa o faci si, cel mai important, anunta persoana deblocata despre schimbare. Fie ca deblochezi o persoana pe Facebook sau nu, asigura-te ca te bucuri de prieteniile tale si petreci timpul pe contul tau de Facebook in mod sigur si responsabil.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...