Vreau sa il faci sa fie innebunit dupa tine

Data:

Ce inseamna sa fii innebunit dupa tine?

Cu totii am auzit expresia „a fi innebunit dupa cineva”. Dar ce inseamna de fapt aceasta expresie? Innebunirea este definita ca o stare emotionala exagerata sau prea intensa, ceea ce inseamna ca a fi innebunit dupa cineva inseamna sa ai sentimente intense pentru cealalta persoana. Aceste sentimente sunt de obicei foarte pozitive si sunt acompaniate de o dorinta puternica de a fi cu acea persoana, de a-i arata iubire si atentie, si de a-i dedica timpul si resursele tale. Daca vrei sa il faci pe celalalt sa fie innebunit dupa tine, trebuie sa stii sa iti arati aceasta iubire si atentie in mod corespunzator.

Invata sa iti arati preocuparea si accesibilitatea

Unul dintre cele mai bune moduri de a-l face pe celalalt sa fie innebunit dupa tine este sa iti arati preocuparea si accesibilitatea fata de el. Acest lucru se poate face prin simpla prezenta, prin a-i oferi sprijin, prin a-l intreba cum se simte si prin a-i da unui sentiment de siguranta si incredere. Invata sa asculti ce are de spus celalalt si arata ca iti pasa prin intrebari si atentie. Acest lucru ii va da persoanei sentimentul ca tu esti un prieten de incredere, pe care se poate baza si cu care se poate conecta.

Daruieste-i timp

Timpul este una dintre cele mai valoroase resurse pe care le poti oferi cuiva, deci trebuie sa fii pregatit sa investesti din timpul tau pentru a-l face pe celalalt sa fie innebunit dupa tine. A-i oferi unui sentiment de stabilitate si de a fi important in viata ta este un foarte bun mod de a-l face sa se simta in siguranta si iubit. Acest lucru poate fi atins prin petrecerea unor momente de calitate impreuna, prin a-l asculta cu adevarat si prin a-i da sansa sa se exprime liber.

Arata-i cat de important este pentru tine

Cele mai citite articole

Daca vrei sa il faci sa fie innebunit dupa tine, trebuie sa ii dai sentimentul ca este important pentru tine. Acest lucru se poate face cand arati ca iti pasa si cand faci lucruri speciale pentru acea persoana. Iti poti arata preocuparea prin a-i face cadouri mici, prin a-l lua in locuri speciale si prin a face lucruri impreuna ca un cuplu. Daca ii arati cat de important este pentru tine, cu siguranta persoana va simti ca face parte din viata ta si ca este iubit si apreciat.

Expresia iubirii si afectiunii

Expresiile iubirii si afectiunii sunt esentiale in orice relatie. Acestea pot fi aratate prin cuvinte, prin gesturi si prin atentie. Iti poti arata iubirea prin a spune cuvinte de lauda si prin a-l felicita. Poti face gesturi prin a-l imbratisa, prin a-l mangaia sau prin a-i oferi ceva special. Atentia ta poate fi aratata prin a-i acorda atentie, prin a-l face sa se simta apreciat si prin a-l intreba despre ziua lui. Daca iti arati afectiunea si iubirea ta, celalalt persoana va sti ca conteaza pentru tine si se va inchipui ca esti unica.

Experimenteaza

Fiecare persoana este diferita si fiecare relatie este unica, deci este important sa experimentezi. Exista diferite moduri de a arata dragostea si atentia ta, deci invata sa iti descoperi propriul stil de a-l face pe celalalt sa fie innebunit dupa tine. O data ce ai facut cunostinta cu ce se simte bine celuilalt, poti incepe sa iti arati sentimentele si sa te conectezi cu el in moduri profunde si unice.

Concluzie

Daca vrei sa il faci sa fie innebunit dupa tine, trebuie sa stii sa iti arati sentimentele in mod corespunzator si sa investesti din timpul, preocuparea si atentia ta. Invata sa asculti ce are de spus celalalt si arata ca iti pasa, prin intrebari si atentie. Daca ii arati cat de important este pentru tine si ii dai sentimentul ca il iubesti si il apreciezi, cu siguranta el va fi innebunit dupa tine.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...