Vreau sa ma ingras

Data:

Motivatia mea de a ma ingras

Am ales sa ma ingras pentru ca stiu ca ar fi mai bine pentru mine. Simt ca in momentul de fata nu arat si nu ma simt bine si sunt constienta ca am nevoie de o schimbare. Ma simt mai bine cand ma simt mai sanatoasa si atunci cand am mai multa energie si motivatie. De aceea, am decis sa fac ceea ce trebuie pentru a ma ingras. Imi doresc sa am o schimbare pozitiva in corpul meu si sa fiu mult mai multumita de mine.

Cum am inceput sa ma ingras

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa vorbesc cu medicul meu despre planul meu de a ma ingras. Am discutat despre modul in care pot sa fac asta in mod sanatos si am vorbit despre sanatate si cum sa fac schimbari in alimentatia mea. Am aflat despre alimentele potrivite si cantitatea de calorii pe care trebuie sa le consum. Acest lucru m-a ajutat sa stiu ce sa mananc si ce sa evite.

Schimbari in dieta si stilul de viata

De asemenea, am decis sa fac schimbari in dieta si stilul meu de viata. Am inceput sa iau mai multe alimente sanatoase si sa ma asigur ca am un echilibru intre vitamine, minerale, proteine ​​si carbohidrati. De asemenea, am scos alimentele nesanatoase si produsele procesate din alimentatia mea si le-am inlocuit cu alimentele bogate in nutrienti. Am inceput sa fac exercitii fizice regulate pentru a ma ajuta sa-mi ating scopul. Acest lucru m-a ajutat sa ma simt mai bine si sa-mi mentin energia.

Grija de sine

Cele mai citite articole

Am reusit sa imi schimb stilul de viata prin a face lucruri care ma ajuta sa ma simt mai bine si sa ma simt bine cu mine. Am inceput sa iau mai multe odihna si sa ma bucur de mai multe momente de relaxare. Am inceput sa fac lucruri care ma fac sa ma simt bine si sa ma iubesc pe mine. Acest lucru ma ajuta sa fac fata starilor negative si sa uit de grijile pe care le am.

Mentinerea greutatii

Acum ca am reusit sa ma ingras sanatos, trebuie să fac ceea ce este necesar pentru a-mi mentine greutatea. Acest lucru inseamna sa mananc alimente sanatoase si sa fac exercitii fizice regulate. Acest lucru m-a ajutat sa ma simt mai bine si sa fiu mult mai multumita. Am invatat sa fiu atenta la ceea ce mananc si sa am grija de mine. Acest lucru m-a ajutat sa fiu mai sanatoasa si sa imi ating scopurile.

Beneficiile mai mari ale ingrasarii

Sunt mai multumita de corpul meu si ma simt mai bine cu mine. Acest lucru m-a ajutat sa am mai multa incredere in mine si sa fac lucruri pe care nu le-as fi facut inainte. Acum sunt mai increzatoare si ma simt mai capabila sa fac orice. Imi doresc sa ma bucur de beneficiile mai mari ale ingrasarii si sa ma simt mult mai bine cu mine.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...