Vreau sa ma tund scurt singura

Data:

de ce sa te tunda scurt singura?

Daca vrei sa iti tai parul scurt, dar nu iti permiti sa mergi la un salon, exista o optiune care poate fi tentanta – sa iti tai parul acasa. Acest lucru poate fi eficient si, daca stii ce faceti, ar putea rezulta un look modern si grozav. Evident ca nu va fi la fel de bine finisat ca un hairstylist profesionist, dar puteti economisi bani si puteti avea control asupra parului dvs. In plus, daca aveti constiinciozitate, va puteti face o tundere scurta care sa arate bine.

cei mai importanti pasi

Inainte de a incepe sa iti tai parul, trebuie sa ai cateva instrumente. Va trebui sa obtineti o perie mare, o perie mica, o carpa, foarfece de coafat si o perie de finisare. Aceste articole sunt esentiale pentru a obtine lookul dorit.

Urmatorul pas este sa incalziti parul cu un uscator de par. Aceasta tehnica va face ca parul sa ramana drept si mai usor de taiat. Daca parul este prea uscat, acesta va fi mai putin flexibil si mai greu de manevrat. De asemenea, daca parul este prea ud, atunci va fi mai greu de taiat si va trebui sa faci mai multa munca pentru a obtine lookul dorit.

cum sa iti tai parul

Dupa ce parul a fost pregatit, incepeti sa il portionati si sa ii faceti o coada. Puteti sa faceti aceasta etapa usor, folosind o perie mica si una mare. Acest lucru va reduce numarul de taieturi care trebuie facute.

Cele mai citite articole

Urmatorul pas este sa incepeti sa ii taiati cateva fire sau chiar sa inchideti parul cu foarfecele. Aceasta tehnica se foloseste pentru a obtine un look neted si uniform. Incepeti din cresterea parului si taiati firele inainte de a merge la nivelul de lungime dorit. Daca taieturile sunt prea mari, va trebui sa faceti mai multa munca pentru a obtine lookul dorit.

finisarea parului

Dupa ce ai terminat de taiat parul, trebuie sa il si finisezi. Acest lucru se face cu ajutorul unei perii de finisare. Acesta va ajuta la reducerea firelor nereunite si va lasa parul aranjat si placut la atingere. Finisarea parului va asigura, de asemenea, ca taieturile sunt netede si corecte.

cum sa mentii parul taiat scurt

Pentru a mentine aspectul proaspat al parului taiat scurt, va trebui sa iti speli parul regulat. De asemenea, este important sa folositi produse speciale care vor ajuta la mentinerea parului la nivelul dorit. Acestea pot fi produse de styling sau produse de protectie a parului, precum balsamurile si tratamentele.

concluzie

In concluzie, daca vrei sa iti tai singura parul scurt, poti face acest lucru cu un minim de efort si risc. Este important sa obtineti o tundere corecta, astfel incat sa puteti obtine lookul dorit. In plus, este necesar sa folositi produsele potrivite pentru a mentine parul proaspat si frumos.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...