Vreau sa reclam o firma

Data:

Motivul reclamatiei

In ultimele luni, am fost dezamagit de nivelul de serviciu oferit de firma cu care am facut un contract. Am achizitionat produse și servicii de la această firmă, însă, din păcate, suntem foarte dezamagiti de calitatea produselor și de modul în care am fost tratați. Nu am primit nicio informație în avans despre produsele și serviciile pe care aveam să le primim, iar produsele pe care le-am primit au fost inferioare standardelor în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. De asemenea, ne-am simțit tratați necorespunzător, iar această situație a înrăutățit cazul.

Comunicarea cu firma

Am încercat să comunicăm cu firma în mai multe rânduri, însă aceasta a refuzat să ne dea vreo informație sau vreun ajutor. Am încercat să le explicăm situația și să facem unele schimbări, însă nu au luat în considerare sesizările noastre. Acest lucru ne-a făcut să ne simțim ca și cum am fi fost tratați cu dispreț. Am încercat să contactăm persoana responsabilă, însă aceasta ne-a ignorat. Am încercat să contactăm sediul companiei, însă aceeași rezultat: ne-au ignorat.

Solicitarea de remediere

În ciuda tuturor acestor neplăceri, am încercat să facem toate eforturile posibile pentru a găsi o rezoluție. Am solicitat remedierea și am cerut returnarea banilor pe care i-am cheltuit pentru produsele și serviciile defectuoase. Am menționat că această situație a creat încălcări ale Legii Consumului și că, dacă firma nu va face eforturi pentru a remedia situația, vom fi nevoiți să facem o reclamație și să recurgem la serviciile unui avocat.

Respingerea solicitarii

Cele mai citite articole

Cu toate acestea, firma a refuzat să ne ofere orice formă de remediere. Cu toate acestea, am primit un răspuns scris în care ni s-a spus că nu se vor oferi niciun fel de remedii și că nu vom primi înapoi nici un ban pe care l-am cheltuit. Acest lucru ne-a făcut să ne simțim tratați incorect și ne-a determinat să facem o reclamație.

Necesitatea de a face o reclamatie

Din moment ce nu am primit niciun fel de ajutor din partea firmei, am decis să fac o reclamație oficială. Asta pentru că simțim că aceste produse și servicii defectuoase nu sunt conforme cu ce am fost de acord în contract și că, prin urmare, situația ne-a creat numeroase neplăceri. Am decis că este necesar ca această firmă să fie reclamată pentru a se lua măsuri împotriva acestei situații și pentru a preveni alte persoane să se confrunte cu aceeași experienta.

Plangere si cercetare

Am depus o plângere oficială la autoritățile locale și am solicitat o cercetare. Am furnizat autorităților toate informațiile și documentele care au fost necesare pentru a prezenta cazul. Acum așteptăm ca autoritățile să facă o anchetă și să ia măsuri împotriva acestei firme. Ne așteptăm ca această reclamație să ne ajute în remedierea situației și să mențină alte persoane de la a trece prin aceeași experiență.

Concluzie

În concluzie, am decis să fac o reclamație oficială împotriva aceastei firme din cauza nivelului scăzut de serviciu și a produselor și serviciilor defectuoase pe care le-am primit. Ne-am simțit tratați necorespunzător și am fost nevoiți să facem eforturi considerabile pentru a găsi o rezoluție. Din păcate, firma nu a dorit să ofere niciun fel de remedii, astfel încât am fost nevoiți să facem o reclamație oficială la autorități și să sperăm că procesul de cercetare va da rezultatele așteptate.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...