Vreau sa sterg tot istoricul google

Data:

Introducere

Poate ca ai cautat informatii sensibile pe Google si iti doresti sa stergi toate informatiile pe care le-ai adaugat in istoricul Google. Sau poate ca vrei sa stergi istoricul pentru a reduce timpul necesar incarcarii paginilor, sau poate iti doresti sa iti pastrezi intimitatea si sa ascunzi informatiile despre locatiile si site-urile pe care le-ai accesat. Din fericire, exista mai multe modalitati prin care poti sa stergi istoricul Google. Iata 5 moduri in care poti sa stergi tot istoricul Google.

Cum sa stergi istoricul pe computer

Daca vrei sa stergi istoricul Google pe un computer, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa accesezi Pagina Istoricului Google. O poti face prin intrarea pe myactivity.google.com. Vei vedea toate activitatile pe care le-ai facut pe Google, organizate pe zile. Pentru a sterge o activitate selectata, da click pe optiunea „Sterge” si confirma stergerea selectand optiunea „Sterge” din meniul desfasurat. De asemenea, poti sterge toate activitatile dintr-o zi sau poti sterge toate activitatile din contul tau Google.

Cum sa stergi istoricul pe aplicatia Google

O alta modalitate prin care poti sterge istoricul Google este prin aplicatia Google pentru smartphone. Deschide aplicatia Google si mergi la „Setari”. Apoi, mergi la „Sterge istoricul activitatii”. Vei vedea o lista cu informatii despre activitatile pe care le-ai facut pe Google. Pentru a stergi toate activitatile din contul tau, selecteaza optiunea „Sterge toate activitatile”. Alege-o si confirma stergerea selectand optiunea „Sterge” din meniul desfasurat.

Cum sa folosesti Setarile de confidentialitate

Cele mai citite articole

Setarile de confidentialitate sunt un mod eficient de a sterge istoricul Google. Pentru a le folosi, trebuie sa mergi la pagina „Setari de confidentialitate”. Acolo vei vedea mai multe optiuni pentru stergerea istoricului. Pot fi active optiuni precum stergerea automata a istoricului dupa o anumita perioada de timp sau stergerea manuala a istoricului Google dupa ce selectezi activitatea dorita. Poti alege perioade de timp diferite, in functie de preferintele tale.

Utilizarea instrumentului de stergere a informatiilor

Google ofera, de asemenea, un instrument special pentru stergerea informatiilor de pe pagina de inceput. Acest instrument se numeste „Instrumentul de stergere a informatiilor”. Poti folosi acest instrument pentru a sterge informatii despre activitatile tale pe Google. Acest lucru se poate face selectand optiuni precum „Sterge istoricul”, „Sterge lista de cautari salvate” sau „Sterge informatii despre locatiile salvate”. Selecteaza optiunile dorite si confirma stergerea cu optiunea „Sterge” din meniul desfasurat.

Utilizarea optiunii "Istoricul Stergator"

O alta optiune disponibila pentru stergerea istoricului Google este optiunea „Istoricul Stergator”. Aceasta optiune iti permite sa stergi istoricul Google intr-un mod automat. Pentru a folosi aceasta optiune, trebuie sa adaugi anumite activitati de stergere a istoricului. Aceste setari pot include stergerea istoricului dupa ce ai lucrat online timp de o anumita perioada sau stergerea istoricului dupa ce acesta a ajuns la o anumita dimensiune. Setarile pot fi programate sa se execute la anumite intervale de timp sau pot fi programate pentru anumite zile ale saptamanii.

Concluzie

In concluzie, exista mai multe moduri de a sterge istoricul Google. Aceste moduri includ stergerea manuala a istoricului, folosirea Setarilor de confidentialitate, utilizarea Instrumentului de stergere a informatiilor si utilizarea optiunii „Istoricul Stergator”. Aceste optiuni permit stergerea istoricului Google in moduri variate. Prin urmare, trebuie sa alegi optiunea care se potriveste nevoilor tale.

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...