Vreau sa ti dau iubire

Data:

O nevoie primordiala

Iubirea este o nevoie primordiala pentru oameni si o dorinta constanta. Cu cat simti mai multa iubire, cu atat vei fi mai fericit si mai implinit. Depinde de tine sa oferi iubire si sa o primesti la randul tau. Cand o accepti, vei avea o viata mai plina si mai fericita.

Iubirea are mai multe forme

Iubirea poate lua mai multe forme. Poate fi iubirea dintre doi parteneri, un prieten sau un membru al familiei, iubirea pentru propriul scop sau iubirea pentru Dumnezeu. Iubirea este un sentiment intens si puternic care poate fi transmis tuturor celor din jur, indiferent de circumstante.

O manifestare a iubirii

O manifestare a iubirii poate fi schimbul de cadouri. Acestea pot fi cadouri simple, cum ar fi o floare sau o sanatate, sau cadouri mai complexe cum ar fi o experienta sau o aventura impreuna. Dar, mai important decat cadoul in sine, este intentia cu care este facut. Acest lucru poate fi un mod de a arata iubirea pentru o alta persoana.

O stare de spirit

Iubirea este, de asemenea, o stare de spirit. Este un sentiment care te face sa te simti ca esti complet si fara cusur. Cand iubesti, poti simti pace si calm, in ciuda stresului sau a agitatiei din jurul tau. Te poti simti inteles, ingrijit si acceptat, indiferent de ceea ce se intampla in viata ta.

Iubirea incepe de la tine

Cele mai citite articole

Iubirea incepe, de obicei, de la tine. Pentru a imprastia iubire in jurul tau si a primi iubirea inapoi, e necesar sa te iubesti pe tine insuti si sa accepti faptul ca meriti sa fii iubit. Esti responsabil pentru propria ta fericire si pentru a-ti atinge obiectivele. Iubirea ta e cea mai importanta. Iubirea ta este cea care te va ajuta sa cresti si sa devii mai bun.

A te deschide iubirii

Pentru a primi si a oferi iubire, trebuie sa te deschizi iubirii si sa te lasi pe mana ei. E necesar sa iti asumi responsabilitatea si sa faci primul pas catre ceilalti. Deschide-te si lasa-i pe cei din jur sa te cunoasca pentru a permite iubirii sa curga prin tine. Esti responsabil pentru a te asigura ca acest lucru se intampla.

Un act de curaj

Iubirea inseamna curaj si incredere. E necesar sa fii pregatit sa iesi din zona ta de confort si sa te deschizi in fata unor lucruri noi si neasteptate. Incearca sa ramai deschis si sa te lasi pe mana iubirii, chiar si atunci cand e greu sa faci acest lucru. Iubirea este o alegere pe care o faci zi de zi, in fata tuturor circumstantelor.

Vreau sa ti dau iubire

Vreau sa iti dau iubirea mea, sa te simti acceptat, inteles si ingrijit. Vreau sa pot fi un sprijin pentru tine si sa iti dau caldura iubirii mele. Iti doresc sa te simti liber si sa fii fericit. Vreau sa iti dau iubire si sa primesti iubirea mea. Acesta este darul meu pentru tine.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...