Administrezi o trattoria? Iata care sunt criteriile care o pot diferentia fata de concurenta! 

Data:

O trattoria este un restaurant cu specific italian, in care pizza si pastele reprezinta principalele preparate servite, acestea fiind completate de deserturile specifice acestui popor, cum ar fi gelato sau tiramisu. In plus, pastele si, mai ales, pizza sunt unele dintre cele mai populare feluri de mancare ale romanilor, multi dintre cei care ies in oras optand pentru unul dintre acestea. 

De aceea, astfel de preparate sunt servite si in alte tipuri de restaurante, ceea ce presupune ca administratorii care doresc sa atraga clientii si sa fie recunoscuti pentru calitatea serviciilor si gustul mancarii, sa investeasca in echipamentel profesionale de buna calitate. 

Prin urmare, din bucataria unei trattoria nu pot lipsi cuptoare pizza profesionale. Acestea reprezinta principalul echipament din unitate, care permite gatirea foarte rapida a pizzei, respectand in acelasi timp normele de igiena si standardele de calitate. 

De ce este necesar un cuptor special pentru pizza? 

Exista anumite diferente intre un cuptor obisnuit – chiar daca este profesional – si unul special pentru pizza, care poate influenta modul in care este coapta pizza. De aceea, restaurantele care folosesc astfel de echipamente sunt recunoscute printre clienti pentru calitatea si gustul special pe care il au sortimentele de pizza pe care le realizeaza. 

Un prim aspect foarte important este temperatura la care se coace cel mai bine blatul de pizza, deoarece este important ca aceasta sa fie una foarte inalta, intre 300 si 400 de grade Celsius, iar temperatura maxima a unui cuptor normal este de pana la 250 de grade Celsius. Aceasta este importanta deoarece cuptorul de pizza trebuie sa fie capabil sa mentina temperaturi constante, astfel incat aluatul sa se gateasca uniform si toppingurile sa nu cada. 

Drept urmare si timpul necesar pentru coacere este unul mai mic, ceea ce permite prepararea a unui numar mai mare de pizza intr-un timp mai scurt. In plus, distribuitorii specializati in echipamente profesionale pentru Horeca au in portofoliu si cuptoare care pot coace doua pizza in acelasi timp. Astfel, clientii nu vor fi nevoiti sa astepte foarte mult pentru a savura preparatul lor preferat, indiferent cat de aglomerat este restaurantul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Top 5 atracții turistice din Egipt: de la piramide la Nil

Egiptul, o țară cu o istorie fascinantă ce se...

Cum să alegi cel mai eficient sistem de aer condiționat pentru locuința ta

Când temperaturile ridicate transformă verile într-o provocare, un sistem...

Birouri de închiriat în sectorul 1: soluții premium pentru afacerea ta

Alegerea unui birou potrivit este o decizie strategică pentru...

Ghid pas cu pas pentru eliminarea punctelor de grăsime de pe față

Punctele de grăsime, cunoscute și sub denumirea de milia,...