Vrei sa beneficiezi de serviciul de ridicare a gunoiului de la poarta? Iata de ce ai nevoie! 

Data:

Gunoiul menajer generat de o gospodarie este, de obicei, strans in saci speciali si dus la pubelele municipale, din locurile special amenajate pentru strangerea gunoiului de la cetateni. Ulterior, masina firmei de slubritate ridica pubelele si le goleste la gropile de gunoi. 

In general, acestea sunt etapele in cazul locuitorilor de la bloc. Cei care locuiesc la casa insa au posibilitatea de a opta pentru serviciul de ridicare a gunoiului de la poarta, serviciu oferit de aceeasi firma de salubritate cu care colaboreaza primaria localitatii. Numai ca in acest caz este necesar sa se urmeze un anumit demers. 

Cum poate fi accesat serviciul de ridicare a gunoiului de la poarta? 

Odata ce s-au mutat la casa, cetatenii orasului pot alege modalitatea de ridicare a gunoiului menajer. Prin intermediul unei cereri, acestia pot opta pentru ridicarea deseurilor produse in gospodarie chiar de la poarta, de catre firma de salubritate a orasului. 

Cele mai citite articole

Pentru acest lucru este necesar sa detina pubele gunoi, pe care sa le pregateasca si sa le scoata pentru a fi ridicate, conform programului indicat de firma care ofera acest serviciu. De asemenea, cum colectarea selectiva devine un obicei tot mai practicat si de romani, pentru fiecare categorie de deseuri este rezervata o anumita zi din saptamana sau din luna pentru a fi ridicata. 

Ceea ce este important de retinut este faptul ca un astfel de serviciu nu este disponibil exclusiv locuitorilor de la orase, ci si primarii ale localitatilor din zonele rurale au dezvoltat si oferit locuitorilor lor posibilitatea de ridicare a gunoiului menajer de la poarta. Astfel, existenta unor spatii special amenajate, cu pubele municipale, care sunt adesea vandalizate sau neingrijite, nu mai este necesara. 

Prin intermediul unor astfel de servicii, oamenii pot fi incurajati sa colecteze deseurile selectiv si astfel sa contribuie la protejarea mediului inconjurator. In plus, serviciile de acest gen sunt foarte apreciate de oamenii ocupati, pentru care fiecare minut salvat reprezinta un castig, timpul economisit putand fi valorificat intr-un mod placut. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Populare

Articole asemănătoare

Culori și modele de gresie pentru scări interioare care vor atrage toate privirile

Scările interioare, pe lângă funcționalitate, au și un rol...

4 curiozități despre armatele de top ale lumii

Armatele de top ale lumii nu sunt doar o...

Cum obit fonduri europene pentru afaceri noi?

Introducere in obtinerea fondurilor europene Obtinerea fondurilor europene reprezinta o...

20 Utilaje pentru livada de nuci

20 Utilaje pentru livada de nuciUtilajele necesare pentru o...